TRX Training

Bild: TRX-1-.jpg

 

Med TRX Suspension Training använder du den egna kroppstyngden för att träna styrka, balans, flexibilitet och stabilitet. Perfekt som gruppträning men även som egen träning på gymmet eller i hemmet. Tidningen Men's Health belönade nyligen TRX för "Best Total-Body Workout Tool of the Year".

 

Läs Fitness Magazine´s test av TRX 

 

- "Du kan träna precis hela kroppen och det är extremt effektivt. Det här är den bästa nya produkt jag sett på jag vet inte hur länge"

Tanja Djelevic
Fitness Factory.

 

TRX får 5 +++++ Aftonbladet Kropp & Hälsa

"I början är det klurigt att få till tekniken, hur man ska jobba med lutningen och anpassa belastningen. Det känns svajigt att lägga tyngden mot banden, speciellt när fötterna ska sättas i handtagen och överkroppen tränas. Men det är ju ett bra bevis på att min balans och stabilitet behöver förbättras. En bra hållning och rak rygg är a och o så det underlättar verkligen att ha en expert till hands som kan säga om övningarna utförs rätt. Annars kan en spegel vara till stor hjälp. Att det här är bra träning finns det inget tvivel om, redan under passet börjar armar och ben att skaka. För att inte tala om den grymma träningsvärken dagen efter. Den känns i varenda liten muskel"

Läs hela artikeln här>>

 

Film på massagebänken Epione     

     

Film!

Vi har spelat in en film som visar TRX Suspension Training i praktiken.

Se filmen!

  Alla tillbehör ingår till massagebänken

 

  • Boxen innehåller TRX PROFESSIONAL med dörrfäste
  • DVD, ABX träningsguide samt förvaringsväska.
  • Alltid fri frakt.

    1395 :- 

     

  Manual för massagebänk

 

Bläddra direkt i manualen

 

  • Manual del 1 (123 kB)
  • Manual del 2 (133 kB)

 

TRX Suspension Training med Nöjd kund garanti!

Beställ via formuläret nedan eller ring oss på 08-560 307 78. Paketet sänds mot postförskott eller faktura (Notera då ditt personnummer /org.nummer överst i formuläret.

 

Fri leverans inom 2 dagar med DHL servicepoint. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt köp har du möjlighet att returnera  inom 30 dagar från det att du tagit emot leveransen. 

 

Ordertelefon:  08-560 307 78

 

Ev. företag och organisationsnummer:

Namn:

Tel:

Mobil:

Leveransadress:

Postnummer och ort:

E-mail:

 

Benämning Färg Storlek Antal
     
     

 

 

Köp en TRX Suspension Training  som du blir nöjd med!