Följ med på ett träningspass med VibraCoachTM 

 

Bild: stockxpertcom-id273576-size2.jpg

Har du aldrig tidigare provat att vibrationsträna så föreslår vi att du först hänger med på ett träningspass. Vibrationsträning är en dokumenterat effektiv träningsform som inte liknar något du provat tidigare. Vi lovar!

 

Första passet
Börja ditt träningspass med att ställa dig på plattformen i startpositionen. Lätt böjda knän med en fokuserad men ändå avslappnad hållning. Du ställer in tid, frekvens och amplitud. Sedan trycker du på start. Plattformen börjar vibrera och dina muskler svarar omedelbart med reflektoriska muskelsammandragningar i takt med vald frekvens. I displayen kan du följa hur tiden räknas ned.

 

Ökade G-krafter
Om det är första gången du tränar på en vibrationsplatta så förbluffas du nog över denna nya upplevelse. Vibrationerna fortplantar sig omedelbart från fötterna till underbenen och vidare upp genom kroppen. Snart märker du hur de ökade g-krafterna påverkar dig. Blundar du blir det svårare att hålla balansen. Det börjar snabbt bli en smula ansträngande. Kanske börjar det klia i huden på benen. Det är en ofarlig reaktion på cirkulationsökningen i bindväven. Maskinen stannar och du byter position.

 

Alla muskler kan tränas på VibraCoachTM
Du är uppmärksam på att du står rätt placerad i din nya position innan du startar maskinen igen. Armar. Ben. Rygg. Antalet positioner är många men redan i grundställningarna aktiverar du alla dina muskler i ben och den djupa stabiliserande muskulaturen i ryggraden. Muskler du inte trodde fanns får nu jobba. Du blir visserligen trött. Men inte på det där jobbiga sättet som när du flänger runt motionsslingan. Nej, det här är någonting annat. Något nytt. Kanske hettar det i vaderna. Du får kanske mjölksyra i benen "utan ansträngning"

 

Plötsligt är passet avslutat. Du tittar på klockan. Det har gått en kvart med pauserna inberäknat. Du har hunnit med att träna benen, vaderna, ryggen, sätet, armarna, bålen och en hel del annat. Så mycket på så kort tid? Tre gånger i veckan? Så klart att du har tid att träna. Efteråt känner du dig avslappnad och behaglig i kroppen. Inte svettig. Ingen flåsande andhämtning. Du har vibrationstränat. Utan att ens behövt byta om, eller duscha efteråt. 

 

Läs mer om fördelarna med vibrationsträning>>  

 

Läs mer om VibraCoachTM>>