VibraCoach™

 

Bild: Vibracoach-traning.jpgVibraCoach accelerationsplattform är speciellt utvecklad för att vara ett kraftfullt redskap inom yrkesmässig rehabilitering och träning.
 
De kontrollerade helkropps-vibrationerna ökar belastningen på muskler, leder och skelett. Med Intergo´s unika träningsprogram skapar detta gynnsamma förutsättningar för rehabiliteringen av dina patienter.
 

VibraCoach är utvecklad i nära samarbete mellan Leg. naprapater och erfarna tekniker. Den tillverkas i sin helhet i Sverige för att kunna garantera högsta kvalitet.
 
Den omfattande utbildningen på maskin och träningsmetodik ingår när du köper eller leasar VibraCoach.
 


Bild: Vibracoach-traning--2.jpgFör att kunna alstra så rena vertikala vibrationer som möjligt så är hela enheten byggd i 2-10 mm stål av högsta kvalitet. Detta garanterar också att VibraCoach inte förflyttar sig under gång.
 
Dämparna är av typen luftbälg som man även kan finna i lastbilar och bussar. Hela plattan vilar sedan på ett speciellt utvalt material som effektivt avskärmar vibrationerna mot underlaget.
 
Sammantaget gör detta VibraCoach särskilt lämplig i miljöer där störande vibrationer i underlaget måste minimeras.VibraCoach kostar ca. 2200 kr/mån (36 mån. leasing. Moms tillkommer)